Region

U cilju konstantnog unapređenja i razumevanja korisničkog iskustva širom našeg regiona posvećeni smo negovanju lokalnih veza i izgradnji vitalne regionalne CX i EX zajednice.

Preko regionalnih Firestarter konferencija CEXAS je već uspostavio održivu saradnju sa sličnim asocijacijama i udruženjima u Severnoj Makedoniji (MACEX) i Hrvatskoj (CROTX). U toku je formiranje sličnog udruženja u Bosni i Hercegovini. Na ovaj način možemo zajedno da razmenjujemo ideje i inicijative, i pristupamo vrednim resursima prilagođenim našem regionu.

U planu nam je povezivanje sa svetskom asocijacijom CXPA (Customer Experience Professional Association), kako bi se još čvršće priključili globalnim trendovima i postali centar za razmenu najsavremenijih CX i EX znanja i iskustava.

Fokusiranje na otkrivanje praktičnih strategija, alata, metoda i inicijativa koje organizacije mogu da koriste da razviju svoje ljude na najbolji mogući način kako bi ubrzale rast i inovacije usmerene na klijenta na tržištima koja se brzo razvijaju.

Predstavljajući uspešne regionalne CX i EX priče regionalna asocijacija će povezati regionalu zajednicu sa priznatim CX i EX praktičarima i teoretičarima iz Evrope i sveta.

Naš cilj je da proslavimo vrhunske performanse, inovativna rešenja i regionalne lidere u CX i EX oblastima.

Uspostavljena da oda priznanje profesionalcima i organizacijama koji transformišu poslovanje na bolje, ova inicijativa će podstaći i osnažiti regionalnu zajednicu da usvoji savremene CX i EX teorje i prakse, i tako poboljša svoje poslovanje kako bi odgovarala potrebama i težnjama na tržištima koja se brzo menjaju.

„FIRESTARTER 23“ 1st of June 2023, Hotel DoubleTree by Hilton, Skopje

The first international conference for customer and employee experience “FIRESTARTER 23” held on 1st of June 2023 in DoubleTree by Hilton, Skopje, organized by Macedonian association for customer and employee experience, MACEX, and powered by VITA INSTITUT!

For more information please visit MACEX website.

 

CRO TX – Udruga za promicanje i unaprijeđenje korisničkog iskustva, iskustva zaposlenika i razvoja proizvoda.

Udruga okuplja profesionalce i stručnjake iz područja Customer experience-a (CX) , Employee experience-a (EX) i Product lifecycle-a (PLM). To su strateške poluge koje u fokus stavljaju potrebe klijenta i zaposlenika. Integrirani i međusobno povezani čine TOTAL EXPERIENCE- izvrsnost kojoj teži svaka organizacija.

Posetite CROTX website.

Zadovoljstvo nam je što smo uspostavili uspešnu saradnju sa kolegama iz CROTX-a. 

Dragan Djordjević sa osnivačima CROTX-a

RAZVOJ PRIVREDE POD UTICAJEM SAVREMENIH TEHNOLOGIJA

Banja Luka, decembar 2023.

Gospodja Dragana Adamović  Šipka i gospodin Dragan Đorđević, na GO konferenciji u Banaj Luci.